Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, juli 2020

Juli er en tid hvor du er fyldt med ideer og måneden starter intenst, hvor Merkus som går retrograd møder solen i dit tegn. Dette varsler nyheder som kommer tilbage til dig, som kunne indikere en fejl i din professionelle planlægning, men viser også noget genialt i forbindelse med et opfindsomt projekt. Eksperimenter og opfind på dette tidspunkt og arbejd på forbindelse til folk og organisationer, som har en revolutionær tilgang til økonomi på den ene side og sociale projekter på den anden side.

Den 5. juli er der måneformørkelse i dit modsatte tegn, Stenbukken, og dette fremhæver følelsesmæssigt spændte relationer og det ansvar du føler overfor andre – især partnere. Da 2020 er et år med forandring og transformation med hensyn til alle former for relationer, er det nødvendigt at justere sig konstant, da de mennesker du relaterer til gennemgår forandringer.

Nymånen den 20. sker i dit tegn og dette betyder, at solen og månen sammen møder Jupiter, Pluto og Saturn, som er store medspillere i 2020, som har spillet en stor rolle i corona krisen og i de efterfølgende økonomiske omvæltninger. Du oplever måske magtfuld modstand på det tidspunkt og det er klogt at undgå åbne konflikter med folk, som ikke kan gå på kompromis.

Dagens Horoskop