Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, juli 2020

Når juli starter bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i Vædderen, som i teorien vil give dig energi, efter en periode med isolation og ubemærkethed. Men det er kompliceret for i september bevæger Mars sig retrograd ind i den sene Vædder, så bevæger den sig direkte igen i november til midt i Vædderen og i løbet af denne proces støder den ind i store spillere – Jupiter, Saturn og Pluto – i dette særlige år med corona virus og økonomiske omvæltninger. Så Mars forbliver i Vædderen resten af 2020, så en høj energi kan føre til udbrændthed.

Hvad betyder dette? For det første er du i en stærk position og i juli er det særlig favorabelt for dine relationer, både til folk i det lokale miljø og potentielle partnere. Det er en udmærket tid til at tage initiativ til rejser og at møde folk, men det som først ser lovende ud, kan smutte ud gennem dine fingre, meget lig en lignende relations begivenhed tilbage i maj. Juli lover dog alligevel at blive fredfyldt og stimulerende; det er senere i august, at stresset begynder at udvikle sig, på grund af et sammenstød af mål med chefer eller andre autoriteter.

På et området er der stærk fokus her i juli og det er arbejdsliv balancen, især omkring måneformørkelsen den 5. juli. Rekonstruktion og magtspil i dit professionelle liv figurerer stærkt i de valg du tager og du begynder måske at overveje nye karrieremuligheder op mod slutningen af måneden.

Dagens Horoskop